Het Maïsdoolhof 2018

Zijn labyrinten een (maïs)kolfje naar jouw hand?
Rep je dan in de zomer naar het unieke maïsdoolhof.
Bovendien kan je er ook knuffelen met varkentjes en konijntjes en is er een kinderboerderij. Ontdek jij de geheime gangen van de reuze stroberg? Voor mama en papa is er een zomerterras.

Doe mee aan de wedstrijd 'Wanneer kalft de koe?' en
win o.a. een boerderijvakantie of een andere leuke prijs.

Giovani Oosters

Er staat deze zomer ook een topchef voor je klaar. Speciaal voor deze editie verplaatst Giovani Oosters, chefkok en eigenaar van het bekende restaurant Vous Lé Vous, zijn fornuis naar het Maïsdoolhof. Je kan zijn kookdemo volgen op 18 en 25 juli en 8 en 22 augustus, telkens van 11 tot 14 uur.

Avondopeningen

Elke vrijdag van augustus is het Maîsdoolhof open tot 22 uur.

  • 10 augustus 2018
  • 17 augustus 2018
  • 24 augustus 2018
  • 31 augustus 2018

Maïs By Night

Op Vrijdag 3 augustus - vanaf 20 uur.

Wanneer kalft de koe?

Lees aandachtig de infoborden die je in het doolhof aantreft. Niet alleen kom je dan heel veel te weten over de landbouw, je maakt ook kans op een van de mooie prijzen. De hoofdprijs is een weekend genieten tijdens een hoeveverblijf naar keuze in heel Vlaanderen (ter waarde van 200 euro). De 2de en 3de prijs geven recht op een mand
met hoeveproducten.


De Landbouwraad reikt de prijzen uit op de
Plattelandshappening in Breugelhoeve op zondag 8 oktober.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €; Groepen vanaf 10 personen: 2,00 €

Waar

Het Maïsdoolhof
  • Kinderen in het maïsdoolhof (Michèle De Meersman) ©Michèle De Meersman

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we elke maand een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste de 5de van de maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober. De uiterste inleverdatum hiervoor is maandag 5 september.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 2 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.