De kinderspelen van Bruegel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Geannuleerd.
De spelletjes die gespeeld worden op het wereldberoemde schilderij 'De Kinderspelen' van Pieter Bruegel de Oude kun je zelf uitproberen tijdens de nieuwe Bruegelwandeling in Peer. Niet alleen tref je onderweg het schilderij aan, maar je vindt er ook fraaie speeltuigen om je op uit te leven.

De spelen zijn oa het kegelspel, een klauterpartij en het bokspringen.

De Bruegelwandeling start aan de inkom van Erperheide en gaat oa via de Erperheidestraat, Elikommerdijk en Leysenhof.

De lus rond Center Parcs Erperheide is ong. 4 km lang.

Vermits het een verharde route betreft, is de wandeling ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen (buggy's ...) en ook toegankelijk voor rolstoelpatiënten.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Toerisme Peer

Organisatie

Toerisme Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.