KLEINE VOORLEESHELDEN - thema: Bouwen (3+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Laat je kind kennismaken met de wondere wereld van elfjes, Vincent Van Gogh en knotsgekke beroepen. Hoe kan dit? Door de magie van prentenboeken! Eén keer per maand halen onze vrijwilligers alles uit de kast om jouw kind een bijzondere ochtend te bezorgen. Hierbij zoeken ze de mooiste prentenboeken voor je uit en koppelen deze aan de leukste knutselactiviteiten. Op deze manier kan jouw zoon of dochter zijn creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Iedere maand werken we rond een ander thema.

Gratis, inschrijven verplicht.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.