FRANK VANDER LINDEN - Nachtwerk

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solodebuut "Frank Vander linden" en de bijbehorende 50 optredens tellende tournee. Dat bewijst hij in 2018 nogmaals met een nieuw, voldragen soloalbum 'Nachtwerk' en talrijke concerten. Een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

 

De Media:

‘Nachtwerk’ van Frank Vander linden: Krop. Keel. Zoiets – De Morgen **** 

 
“Frank Vander linden beheerst de kunst om van het Nederlands een muzikale taal te maken” – De Standaard **** 


“Het resultaat is een bijzonder breekbare schoonheid” - Radio 1 

 
“Sober en sereen klist Vander linden niet de heftige emoties van het moment, maar de materie die lang nazindert” - Focus Knack ****

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Pieterpas: 13,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.