DEUSTERCONCERT CLARA EVENS - Viool

Hindemith en Bartók, twee componisten die zich sterk door Bach hebben laten inspireren, gaven met hun composities voor viool solo een nieuwe dimensie aan het vioolrepertoire van de 20ste eeuw. Het concert neemt je mee op de tonen van hun geniale en wondermooie vioolmuziek. De uit Noord-Limburg afkomstige Clara Evens komt uit een muzikale familie waarin haar bijzonder talent zich al snel ontwikkelde. Momenteel is ze een veel gevraagde violiste en actief op vele podia.

Drankje in de prijs inbegrepen.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €; Pieterpas: 7,00 €

Waar

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we elke maand een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste de 5de van de maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober. De uiterste inleverdatum hiervoor is maandag 5 september.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 2 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.