MUILPEER STADSFESTIVAL

De vierde editie van het Muilpeer Stadsfestival is in aantocht en het vindt ook deze keer op het Armand Preud’hommeplein plaats. Met grote namen als Les Truttes en Daan op de affiche wordt het een dik feest! Ook lokale helden Roza Parks en Red Lucky Seven krijgen een podiumplek. Het festival heeft nog steeds een duurzaam tintje. Klink samen met de jongeren van Muilpeer met een heerlijke fairtradecocktail in de hand.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we elke maand een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste de 5de van de maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober. De uiterste inleverdatum hiervoor is maandag 5 september.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 2 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.