DIGITALE WEEK

De Digitale Week is een jaarlijkse campagne om mensen digitale vaardigheden bij te brengen en ze mediawijs te maken. Digitale evoluties gaan razendsnel met innovatie en creativiteit als gevolg. Digitalisering is niet alleen een verhaal van mogelijke gevaren, maar biedt bovenal veel kansen aan mensen om zelf te creëren en te genieten van digitale cultuur. Tijdens deze Digitale Week zetten we in op programmeren, robotjes bouwen met Lego, social media, … Het programma maken we binnenkort bekend. Hou zeker onze website en Facebookpagina in de gaten.

 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.