WORKSHOP IPAD (3 LESSEN)

In een reeks van 3 lessen leren we je werken met je iPad of iPhone: het instellen van je persoonlijke voorkeuren, downloaden en werken met apps, werken met foto's, film en muziek en het instellen van je browser.

* Let op: enkel voor mensen met een iPad (toestel van Apple). Voor andere tabletgebruikers (Android) komt er een lessenreeks in het voorjaar van 2019.

In samenwerking met Digidak biedt het BICC workshops aan over verschillende digitale thema's. Inschrijven is niet nodig.

 

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.