WORKSHOP PRIVACY OP HET INTERNET

Wat slaat een computer of tablet op als je op het internet surft? Waar moet je op letten als je informatie over jezelf post op het internet? Hoe voorkom je dat er wordt ingebroken in je computer? Privacy is een heikel thema op het internet, maar met behulp van enkele eenvoudige vuistregels kan je veel onheil voorkomen.

In samenwerking met Digidak biedt het BICC workshops aan over verschillende digitale thema's. Inschrijven is niet nodig.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.