Naschoolse activiteit mAgneet: handletteren en creatieve technieken’

Handletteren zie je overal: op prachtige krijtborden bij restaurants, reclame-affiches, postkaartjes, labels, posters,.... noem maar op. Het ziet er spectaculair uit, maar is eigenlijk best simpel!! Met een paar tips en tricks leer ik je spelen met woorden en letters, zo kan je zelf een quote of een tekst omtoveren tot een mooi beeld. Ik leer je stap voor stap enkele technieken aan die, als je ze combineert, zorgen voor verrassende en prachtige resultaten. Kaartjes schrijven, cadeautjes inpakken, je kamer versieren... wordt een stuk interessanter als je zelf kan handletteren.

Voor wie?

Kinderen van het vierde tot het zesde studiejaar van de mAgneet.
Geen opvang bij Plons mogelijk na de activiteit.

Wanneer?

Donderdag 8, 15 22 en 29 november.

Prijs?

14.72 euro

Inschrijven?

Via I school.

Praktische info

Wanneer

Waar

Basisschool De Magneet

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.