Naschoolse activiteit Dommelbrug Linde: Kinderyoga

De oefeningen zijn leuk en waardevol voor: het verbeteren van het bewegen, reactievermogen, waarneming, zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, expressie, inlevingsvermogen, samenwerking, ontspanning, ademhaling, meditatie, concentratie en visualisatie.

Bij kinderyoga gaat het om het plezier! Er is geen sprake van competitie en de kinderen zijn vrij om hun eigen grenzen te bepalen. Yoga is geen wedstrijd, je doet nooit fout.

Voor wie?

Leerlingen van het derde tot het zesde studiejaar van basisschool de Dommelbrug, Linde.

Wanneer?

3, 10 en 17 december

Prijs?

11.04 euro

Inschrijven?

Via I school.

 

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,80
Dit is hetzelfde tarief als de naschoolse opvang, Plons.

Waar

Basisschool De Dommelbrug Linde

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.