Naschoolse activiteit de mAgneet, Linde: Kaartjes ontwerpen

Ik ben Joke van Studijoke. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van kaartjes en verkoop deze in mijn eigen webshop. Ik wil je graag meenemen in de wondere wereld van Studijoke en samen met jou kaartjes ontwerpen voor vaderdag, kampkaartjes, een kaartje voor de verjaardag van je zus, broer of vriendin, ... .

 

We zullen iedere week een kaartje maken aan de hand van een andere druktechniek zoals stempels maken, folie-drukken, Kraskaarten maken, ... .

Voor wie?

Kinderen van het eerste tot het vierde studiejaar van de mAgneet.

Wanneer?

Maandag 3, 10 en 17 december.

Prijs?

11.04 euro

Inschrijven?

Via I school.

Praktische info

Wanneer

Waar

Basisschool De Magneet

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.