Opleiding Paardencoaching 1ste jaar (HorsEnergy)

Wil jij van je hobby je beroep maken? Hou je er van om mensen te begeleiden tijdens hun zoektocht naar zichzelf? Heb je een passie voor paarden? En ben je toe aan deze uitdaging? 
Je leert tijdens deze module een paard lezen en dusdanig in te zetten voor de begeleiding van je toekomstige cliënten en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma is zodanig uitgewerkt dat je onmiddellijk aan de slag kan met wat je hier leert.
De passie, deskundigheid en spontaniteit waarmee Stefanie De Maeyer (HorsEnergy) deze opleiding geeft maakt écht het verschil. 

Wat is paardencoaching?
Paarden zijn kuddedieren en reageren door hun zuivere en instinctieve vermogen op de energie uit hun nabije omgeving. Wanneer er tijdens een sessie iemand bij het paard komt, zullen er zaken naar boven komen die je (on)bewust onderdrukt en je belemmert op andere gebieden in je leven. Paarden oordelen niet, integendeel, je zal merken dat ze spanning van jou overnemen en voor zichzelf loslaten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1815,00
Basistarief: 1.815,00 €

Waar

Organisatie

Domein Panhof

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.