film: Millefeuille

Millefeuille is een kortfilm uit 2016. Het hoofdpersonage Elodie is een Franse banketbakker die niets liever doet dan taarten bakken voor haar klanten. Haar leven komt op losse schroeven te staan, na de diagnose van psoriasis.
Elodie vertoont duidelijk de fysieke symptomen van de aandoening, inclusief de rode schilferige vlekken op haar gezicht en armen.
De filmt zoemt veel dieper in op de psychologische en emotionele gevolgen voor het hoofdpersonage. Elodie gaat haar vrienden en familie uit de weg en verliest haar baan als gevolg van haar aandoening. Ze zoekt het isolement op in Londen.

Na de film is er uiteraard de mogelijkheid tot nabespreking.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Organisatie

Inloophuis De Kolibrie

Tickets

Bel naar 011 610 305

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.