Tentoonstelling Vè Voila

De creatieve familie Sijbers uit Peer slaat de handen in elkaar en stelt haar werk tentoon tijdens Vè Voila. De tentoonstelling laat uiteenlopende kunstvaardigheden zien, want elk gezinslid is bezig met andere materialen. Van keramiek en textielkunst tot beeldhouwwerk en schilderkunst. Uniek, divers en af en toe een hoekje eraf, 'da zijn vè, Voila!'. Jok, Clara, Leen, Marie, Lies, Krijn, Tuur en Kamiel heten jou van harte welkom.

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bruegelhuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.