Kerst in Peer

KERSTHAPPENING & KERSTMARKT

De kerstman komt op bezoek (15 uur). Als je een mooie tekening maakt en die afgeeft aan de kerstman, krijg je een leuk cadeautje. Je kan een kleurprent ook downloaden via www.peer.be/kleurprent.

Zaterdag: 15 uur: intrede kerstman, kinderdisco, gezellige kerstchalets met hapjes en drankjes, uitgebaat door verenigingen

Zondag: 14 tot 18 uur: kerstmarkt met geschenkjesmarkt aan ovonde Pol Kip, straatmuziek, Cars for Life aan Baan naar Bree, De Peerse Jeugd geeft een Warme kerst.

VERKEERSWIJZIGING

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.