Alpacaboerderij kamp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Met hun dikke vacht zijn ze lekker zacht. Ideaal om te aaien en te knuffelen. Ja, hoor: we hebben het over de alpaca. Ze voelen niet alleen superzacht, ze zijn ook heel lief. Geloof je ons niet? Ontdek het zelf in de alpacaboerderij! ennbsp; ennbsp;

Mams en paps zetten je af op de Breugelhoeve. De startplaats voor een geweldig gezellige vakantie! Topper deze week: de alpacaboerderij natuurlijk! We gaan er drie dagen naartoe! Dat wil zeggen: drie dagen vertoeven tussen deze lieve - en vooral enuuml;berschattige - diertjes. Pssst: we houden zelfs een picknick bij - of beter tussen - de alpacaen#39;s! Natuurlijk gaan we ze alle liefde geven die ze verdienen en massaal vertroetelen. Maar daen#39;s niet alles. We beginnen met ze beter te leren kennen aan de hand van een leuke speurtocht. Welke alpaca vind jij het leuk... lees verder

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 294,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-vakantie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-vakantie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.