Indoor Snowboard Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wie komende winter de show wil stelen op zijn of haar board, kan deze zomer alvast beginnen te oefenen. En dat op de langste en steilste piste van de Benelux!ennbsp;Met 4 uur per dag snowboardlessen moet dat zeker lukken.ennbsp;

The place to be om jouw tricks op het board te oefenen? Snowvalley in Peer. Een week lang krijg je de meest waanzinnige tips van enthousiaste snowboardmonienrsquo;s. En of dat wat oplevert! Je bouwt aan je glijgevoel Elke dag leg je de lat een beetje hoger op de piste Zwarte pistes zullen volgende winter niet meer veilig zijn voor jouw tricks Extra troef: Snowvalley heeft haar pistes verlengd. Je gaat nu snowboarden op de langste eneacute;n steilste piste van de Benelux! Bovendien ligt de piste niet ver van je kampplaats. We verplaatsen ons dus gewoon met de fiets.ennbsp;

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 429,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-federatie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-federatie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.