Indoor Ski Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We bereiden je helemaal voor op het komende winterseizoen... en dat op de langste eneacute;n steilste piste van de Benelux.ennbsp;3, 2, 1,... glijden maar!

Laat het buiten maar 25endeg;C zijn, zolang het in Snowvalley Peer lekker koud is, ben jij in je nopjes. Heerlijk glijden op je latten? Deze zomer trek jij je winterhandschoenen aan, want Sporta bereidt je helemaal voor op het winterseizoen. En er is supergoed nieuws. Snowvalley heeft haar piste verlengd! Je glijdt er nu op de langste eneacute;n steilste piste van de Benelux! 4u per dag krijg je les van gediplomeerde lesgevers In ploeg, parallel, al rutschend,... Tijdens dit kamp kom je telkens weer sierlijk de helling af. Zo bereid je je optimaal voor op het k... lees verder

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 429,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-federatie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-federatie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.