Paardrijden Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben jij net zo verzot op paarden als de leuke monitoren van dit paardrijkamp? Schrijf je dan als de bliksem in en vertoef alle dagen van de week tussen de paarden in de manenegrave;ge!

In de schaduw van de Breugelhoeve in Peer,ennbsp;grazen enkele paarden die niets liever doen dan jou op hun rug meenemen. Naast de rijlessen ervaar je het leven op de manenegrave;ge: stallen vegen, paarden verzorgen, spelletjes in de piste en nog zo veel meer! Zet je laarzen maar al klaar! Je pyjama hoef je niet in te pakken want slapen doe je thuis, in je eigen bed.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 159,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-vakantie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-vakantie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.