Alpacaboerderij Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Met hun dikke vacht zijn ze lekker zacht. Ideaal om te aaien en te knuffelen. Ja, hoor: we hebben het over de alpaca. Ze voelen niet alleen superzacht, ze zijn ook heel sociaal. Geloof je ons niet? Ze staan op je te wachten in deennbsp;alpacaboerderij!

Je wordt afgezet op de Breugelhoeve. De startplaats voor een geweldig gezellige vakantie! Topper deze week: de alpacaboerderij natuurlijk! Hier verblijf je drie dagen tussen deze sociale - en vooral enuuml;berschattige - dieren. We houden zelfs een picknick met de alpacaen#39;s naast onze zijde. Cool, he? Wie kan er nu zeggen dat hij/zij tussen de alpacaen#39;s gegeten heeft?ennbsp; Natuurlijk gaan we ze alle liefde geven die ze verdienen en massaal vertroetelen. Maar daen#39;s niet alles. We leren ze beterennbsp;kennen aan de hand van een echte speurtocht. Kies zelf ... lees verder

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 294,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-vakantie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-vakantie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.