G-Paardrijden Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Yihaaaa! De paarden zijn klaar om een dolgekke vakantie met jou te beleven? Jij ook? 20u lang worden ze jouw beste vriend!

Deze vakantie gaan jongeren met een mentale beperking paardrijden! 2 uur per dag zadelen we de paarden zodat jij en je nieuwe beste vriend op trot kunnen. Van al dat rijden krijgen de paarden natuurlijk honger. En raad eens wie er deze viervoeters eten mag geven? Inderdaad, jij! Ook de verzorging van de paarden staat op het programma. Wat zijn deze dieren met hun poep in de boter gevallen! Psst: er zijn ook nog andere dieren op deze kampplaats die smachten naar jouw liefde.

Let op: deze vakantie is enkel voor jongeren met een verstandelijke beperking. Jongeren met een fysieke beperking kunnen niet deelnemen aan dit kamp.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 315,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-federatie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-federatie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.