Paardrijden Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een liefdevolle borstelbeurt, een ritje in draf en vele tips om nog beter in het zadel te zitten. Maak je klaar om op paardrijkamp te gaan! De kampen in Westerlo en Tongerlo gaan naar Manege Stal Torenhof. Wie voorennbsp;Peer kiest verblijft op Manege Breugelhoeve. ennbsp; ennbsp;

Ben je helemaal gek van paardrijden? Mooi zo, ruiters en amazones draven doorheen een droom van een vakantie. Met 10u paardrijles en 10u verzorging van het paard, staat heel de week in het teken van jouw favoriete hobby. Er staan nog een heleboel andere leuke activiteiten op het programma. Ervaren of niet, met hinnikende paarden of ponyen#39;s krijgt ieder een dier op maat. De unieke band tussen de edele viervoeter en jou staat centraal tijdens dit paardrijkamp. Uren rijplezier gegarandeerd! Let op: Op onze kampen is er geen mogelijkheid tot het behalen va... lees verder

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 325,00

Waar

Breugelhoeve, Peer

Organisatie

Sporta-federatie vzw
  • Sporta-federatie vzw ©Sporta-federatie vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.