Toneelgroep Horizon brengt de komedie "Edelweiss"

Een toneelschrijver zit op kosten van zijn uitgever in berghotel “Edelweiss” in de Oostenrijkse Alpen. Een vogelvriend en een dames wandelclub, hebben eveneens hun intrek genomen in het hotel. Dan wordt de klusjesman op zijn hoofd geslagen en valt bewusteloos neer. Op dat moment verschijnt een nieuwe gast. Als dan de kabelbaan niet meer werkt en meerdere eigendommen van de hotelgasten verdwijnen, vindt de hoteleigenares het de hoogste tijd om actie te ondernemen. De nieuwe gast schijnt met dit initiatief niet erg gelukkig te zijn……

INKOM
8 euro

RESERVEREN NOODZAKELIJK!!
Via Tel. 0497 91 58 94 (tussen 17-20 uur) of via leonschurmans@telenet.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.