Kindernamiddag 2019

Op 10 juni is het Kindernamiddag. Dan brengt Breugelhoeve het platteland helemaal tot leven. Ravot in een stroberg, maak koetstochtjes, doe mee aan workshops en laat je grimeren. Ook de speeltuin en kinderboerderij zijn open.

Op Pinkstermaandag worden er naast de kinderspeeltuin van Breugelhoeve, met prachtig terras, extra activiteiten aangeboden voor de kinderen. Er is o.a. een kindergrime, verschillende knutselstanden, gekke kapsels, badges maken, ponyritjes, ritjes met koetsen, huifkartochten, kinderboerderij, zonnebloemactie, ... Met een activiteitenkaart kan je aan al die activiteiten deelnemen. De prijs voor een activiteitenkaart is 5 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Volwassenen: 0,00 €

Organisatie

Breugelhoeve
  • De kinderspeeltuin (Michèle De Meersman) ©Michèle De Meersman

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.