MUILPEER HUISKAMERCONCERT - AND THEN CAME FALL

And Then Came Fall klinkt soms als een grauwe, melancholische herfstdag, soms als een nazomerse, hoopvolle. De band bracht zijn debuutplaat, die via crowdfunding gefinancierd is, in februari 2018 uit. Zangeres Annelies Tanghe graaft diep in haar ziel als ze schrijft. Sam Janssens ontfermt zich over de begeleiding, die de ene keer bijzonder kwetsbaar en bijna eenzaam klinkt, de andere keer net strijdlustig en trots. Zwevend ergens tussen hemel en hel, tussen een lach en een traan.

5 euro inkom
beperkte plaatsen!

Locatie: Kaffa, Markt 22, Peer

 

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
incl drankje

Waar

Kaffa Espressobar

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.