Gezondheidswandelen in Peer ( start aan de kerk)

In het kader van ' week van de valpreventie' willen we in april iedereen uitnodigen om meer te bewegen en om mee te doen met de gezondheidswandelingen in Peer.

Gezondheidswandelingen duren iets meer dan 30 minuten. Je stapt in groep onder begeleiding, iedereen is welkom en kan gratis meedoen. Onder het motto ' Wandel en win gezondheid' kan je deze maand op heel wat locaties mee stappen.

Op dinsdag 23 april wandelen we in Peer Centrum: vertrekpunt aan de kerk van 9.30 tot 10.30 uur. Je kan iedere week gratis meedoen op dit tijdstip.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Peer centrum en omgeving

Contact

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.