FUN-ATHLON

De Fun-athlon is een groot integratieproject. Hierbij sporten de leerlingen van het BuSO Sint-Elisabeth en gasten van verschillende dagcentra samen met de leerlingen uit de basisscholen van heel Peer. Kom kijken en supporter mee voor de leerlingen.

Er wordt ook een wandeling georganiseerd, zo sporten groot en klein samen. Een wandelmenu van 4 - 7 - 10 - 14 of 17 km wordt er aangeboden. Hier is zeker een ideale afstand voor jou bij.

Na binnenkomst kan men samen met wandelgenoten genieten van de gezelligheid die er heerst in de tent.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,10
Basistarief: 1,10 €; Individuelen: 1,50 €

Waar

Contact

Organisatie

Wandel Mee Brueghel vzw
  • Foto genomen Fun-Athlon 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen op Fun-Athlon 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie
  • Foto genomen Fun-Athlon 2018 (Vromans Eddie) ©Vromans Eddie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.