CULTURELE UITSTAP - Zomeropera - L'Italiana In Algeri

Ook dit jaar maakt BICC Peer (samen met de gemeentes Hechtel-Eksel en Bocholt) een culturele uitstap naar de Zomeropera van Alden Biesen. L'Italiana in Algeri brengt het luchtige, maar toch ingewikkelde verhaal van intriges in de backstage van de opera.

Zo zullen we ontdekken dat de regisseur verliefd is op zijn hoofdrolspeelster, dat de naaister met moeite de hele troep aangekleed krijgt, dat de regie-assistent steeds achter de feiten aanloopt, het decor totaal nog niet klaar is de avond vóór de première, enkele zangers mekaar totaal niet kunnen luchten al moeten ze hevige verliefden spelen en nog zo veel meer…

Wat blijkt? De relaties tussen de personages in de opera lijken verdacht veel op de realiteit naast de scène. Laat je meevoeren door Rossini's meesterlijke muziek en dit zeer amusante verhaal en geniet met volle teugen van deze Zomeropera avond.

Deze voorstelling start om 20.30 uur, maar de bus pikt je op in Peer aan het A. Preud'hommeplein om 18.45 uur. In de prijs zijn je ticket (tribune A) en de bus ingerekend.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 55,00

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.