Ski-, snowboard-, paardrijkamp - Sportivak Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Skiën of snowboarden in België? Het kan! We trekken hiervoor naar de ultramoderne indoorpiste van het ski- en snowboardcentrum Snow Valley in Peer.

Je vindt er drie pistes met echte sneeuw: naast de 235m lange hoofdpiste is er een oefen- en kinderpiste en voor de snowboarders nog een uniek indoor funpark met een oppervlakte van 2500m², voorzien van een big air, half-pipe en rails.

Meer info op http://sportievak.be/grotebrogel

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 426,00

Organisatie

Sportievak vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.