Grote Brogel: paardrijden Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Intern kamp paardrijden: Manege Breugelhoeve is zonder twijfel een van de best ingerichte en uitgeruste maneges van ons land. De paardrijlessen zijn voor iedereen op eigen niveau. Naargelang het eventueel bereikte niveau en de leeftijd worden de deelnemers in groepen onderverdeeld. Naast de paardrijlessen leer je ook hoe je met paarden moet omgaan en hoe we zadelen, poetsen en ... lees verder

Intern kamp paardrijden: Manege Breugelhoeve is zonder twijfel een van de best ingerichte en uitgeruste maneges van ons land. De paardrijlessen zijn voor iedereen op eigen niveau. Naargelang het eventueel bereikte niveau en de leeftijd worden de deelnemers in groepen onderverdeeld. Naast de paardrijlessen leer je ook hoe je met paarden moet omgaan en hoe we zadelen, poetsen en naverzorgen en krijg

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 320,00

Waar

Manege Breugelhoeve, Grote Brogel - Peer

Organisatie

Sportievak vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.