Kidskriebels – Scienceweek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Alle professoren verzamelen zich deze week, dus pas maar goed op dat er niets in je gezicht ontploft...

Jong en gebeten door wetenschap? Deins jij niet terug voor ingewikkelde formules maar word je daar juist enthousiast van? Ben jij niet bang voor gevaarlijke proefjes maar ga je net op zoek naar die adrenaline? Dan is dit kamp zeker iets voor jou! We halen de wetenschappers in ons naar boven en experimenteren heel de week met allerlei brouwsels om te kijken wat de effecten zijn. Schrijf jij je maar vast in voor dit super wetenschapskamp dan bellen wij alvast naar Noorwegen dat ze nobelprijs voor de scheikunde klaarzetten want de beste wetenschappers, die vind je bij ons!

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 99,00

Waar

't Perenboompje - De Uitvlinder

Organisatie

kidskriebels vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.