Classic Cars Friends peer : CCFP 4th American retro meeting

Voor de 4de keer op rij organiseren we een Amerikaanse retro meeting in ons gezellig Peers centrum.

Met vorig jaar meer dan 12.000 bezoekers was dit het grootste evenement van CCFP 2018. Met het hele centrum vol Amerikaanse en andere oldtimers, verschillende randanimaties en voldoende eet en drank gelegenheden zal het in 2019 toch moeten lukken om 2018 te evenaren. Dit jaar zal er, zoals op de vorige Amerikaanse edities, wederom een Miss/Mister verkiezing zijn, een rock & roll dansgroep de boogie friends, lookalike Marilyn Monroe en niet te vergeten de wel gekende rockabilly band "Fifties Fever" en GRATIS voor de kinderen: een springkasteel , zweefmolen en schminkstand. Dus een fantastisch feest in Peer, voor groot en klein. Wij rekenen op jullie, m.a.w.

....WE WANT YOU ....!!!

- 30 mei 2019 vanaf 15 uur "2th CCFP goes the English Way"
- 18 juli 2019 om 16 uur "CCFP 4th American retro meeting"
- 1 aug 2019 vanaf 15 uur "CCFP 5ft Ferrari meeting"
- 15 aug 2019 om 15 uur "CCFP 3de Frans getint"

Op deze dagen zal er ook GRATIS kinderanimatie zijn o.a.: een zweefmolen ,een schmink stand en een springkasteel. Dus weer genoeg vermaak in het centrum van Peer voor jong en oud!

CCFP is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

  • . (ccfp) ©ccfp
  • . (ccfp) ©ccfp
  • . (CCFP) ©CCFP
  • . (ccfp) ©ccfp

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.