Classic Cars Friends Peer: CCFP 5ft Ferrari Meeting

Op 1 augustus vindt de 5de Editie van onze welgekende FERRARI Meeting plaats. Een dag van duizenden bezoekers en honderden oldtimers. Vorig jaar verwelkomden we meer dan 70 Ferrari's op deze prachtige meeting. Rond de 10.000 bezoekers kwamen er meegenieten van al die mooie Italiaanse bolides, aangevuld met enkele honderden andere oldtimers. 2018 was een zeer succesvolle Ferrari meeting, daarom zal het dit jaar niet anders zijn. Natuurlijk is er voor de kinderen ook de gratis schmink stand, springkasteel en zweefmolen. Verschillende randanimaties en een fantastisch optreden van de Music band "LADIESCOVER".

See you at " CCFP FERRARI 5th Editon " !!


Bekijk hier onze andere edities:
- 30 mei 2019 vanaf 15 uur "2th CCFP goes the English Way"
- 18 juli 2019 om 16 uur "CCFP 4th American retro meeting"
- 1 aug 2019 vanaf 15 uur "CCFP 5ft Ferrari meeting"
- 15 aug 2019 om 15 uur "CCFP 3de Frans getint"

Op deze dagen is er ook GRATIS kinderanimatie o.a.: een zweefmolen, een schmink stand en een springkasteel. Dus weer genoeg vermaak in het centrum van Peer voor jong en oud!

CCFP is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.