Koken

Een van de gevolgen van een chronische aandoening kan zijn dat je minder energie hebt, of dat je reuk en smaakvermogen is aangetast. Misschien heeft je dokter je aangeraden om wat gezonder te koken, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen?
Binnen onze activiteit rond voeding en koken leer je op een goede manier naar eten kijken, en leer je al die lekkere producten ook nog eens verwerken in een lekker recept.

14/2: Koken met chocolade
28/2: Soepen
14/3: Quiches
28/3: Aziatisch koken
18/3: Paasmenu
9/5: Salad in a jar
23/5: Budgetvriendelijk koken
6/6: Originele bijgerechten voor bbq
20/06: Mocktails

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Organisatie

Inloophuis De Kolibrie

Tickets

Bel naar 011 61 03 05

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.