Zelfzorgdag

Na het succes van de voorgaande zelfzorgdagen, organiseert Itineris opnieuw een dag rond zelfzorg op vrijdag 22 maart 2019 in Villa Vigor in Peer.

Deze dag is voor iedereen die:
- zichzelf voorbij holt,
- te veel stress ervaart,
- moeilijk tot rust komt,
- zich nog moeilijk kan opladen,
- moeilijk "neen" kan zeggen,
- te veel "moet".

Als je vindt dat het eindelijk tijd geworden is om ook voor jezelf te zorgen, waardoor je ook weer goed voor anderen kunt zorgen, ben je welkom op deze zelfzorgdag. Wij bieden je een eigen zelfzorgmenu, aangepast aan jouw noden en behoeften.

Deze dag wordt begeleid door Selma van Essensy. Naast loopbaanbegeleider is zij stress- en burn-outcoach, assertiviteitstrainer en HSP Professional. Ze begeleidde inmiddels heel veel mensen naar meer balans in hun werk-en privéleven.

Stuur een e-mail naar info@itineris-advies.be (Carine) of info@essensy.be (Selma) voor meer informatie en dan sturen wij jou het programma door.

Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt tot 12 personen.

Take care en tot de 22ste maart in Villa Vigor, Houtestraat 9 in Peer!

Selma & Carine

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.