Blues Peer 2019

Blues Peer is al drie decennia lang een vaste afspraak in de festivalkalender. Het festival is sinds 1985 steeds trouw gebleven aan zijn roots: de liefde voor muziek, de ongedwongen sfeer en de gezellige Limburgse gastvrijheid. Niet voor niets zakten in de loop der jaren vele grote namen uit de Rhythm 'n Blues af naar de festivalweide in Peer.

Vrijdag 19 Juli: The Woodstock '69 Revue, Tiny Legs Tim, Piet Van Den Heuvel &Band, Black Cat Biscuit,

Zaterdag 20 juli: Paul Carrack, Anthony Gomes, Travellin' Blue Kings, Honey Island Swap Band, 50 Years Neil Young, Chris Robinson Brotherhood, Beth Hart

Zondag 21 juli: Tim Easton, The Allman Betts Band, Kyla Brox Quartetn, Malford Milligan & The Southern Aces, Black Box Revelation, Kenny Wayne Shepherd, Matt Shofield

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 170,00
Basistarief: 170,00 €; Dagticket: 90,00 €

Waar

Organisatie

Blues Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.