Blues Peer 2019

Blues Peer is al drie decennia lang een vaste afspraak in de festivalkalender. Het festival is sinds 1985 steeds trouw gebleven aan zijn roots: de liefde voor muziek, de ongedwongen sfeer en de gezellige Limburgse gastvrijheid. Niet voor niets zakten in de loop der jaren vele grote namen uit de Rhythm 'n Blues af naar de festivalweide in Peer.

Met Black Box Revelation, Matt Schofield, Blues beatles, Kenny wayne Shepherd, Beth Hart, Chris Robinson Brotherhood, Malford Milligan & The Southern Aces, Kyla Brox, Black Cat Biscuit, The Allman Betts Band, Piet Van Den Heuvel, Tim Easton, Tiny Legs Tim Revue

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 170,00
Basistarief: 170,00 €; Dagticket: 90,00 €

Waar

Organisatie

Blues Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.