Fietshappening De Teutenroute

TEUTENROUTE
Zondag 19 Mei 2019 – Noord-Limburg

Zondag 19 mei 2019 organiseert de Fifty One Club 'De Teuten' samen met Defensie hun twintigste editie van de fietshappening de 'Teutenroute'. Niet alleen fietsen voor eigen plezier maar ook zijn steentje bijdragen voor het goede doel, het Revalidatie – en MS-centrum evenals de MS-Liga Limburg, beiden gevestigd in Overpelt, omschrijft kort en krachtig de doelstelling van de 'Teutenroute'.

De twintigste editie van de Teutenroute is wederom gebaseerd op één groene gordel van 102,1 km en 9 rode verbindingsassen waardoor men vanuit elk teutenhuis afstanden kan fietsen vanaf 22,8 tot 102,1 km. Zo ontdekken de meer dan 5.000 fietsers de prachtige groene omgeving die 'Noord-Limburg' ons te bieden heeft.

De Teutenroute is niet enkel fietsen… in de acht teutenhuizen staan verenigingen klaar om de fietser culinair te verwennen met streekgerechten. Er is ook een zeer uitgebreid animatie- en kinderprogramma; zo is de Teutenroute een fietstocht voor alle leeftijden. Wij verwachten dan ook jong en oud op zondag 19 mei voor een onvergetelijk fietsevenement.

Voor meer informatie: www.teutenroute.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.