Schrijf je in voor beeld, theater, dans of muziek! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Wil jij een opleiding muziek, theater, dans of beeld volgen?
Aan de Kunstacademie Noord-Limburg kunnen kinderen (vanaf 6j.), jongeren en volwassenen terecht voor een waaier aan boeiende kunstopleidingen.

Leslocaties in Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Oudsbergen, Pelt en Peer.

Nieuwe leerlingen kunnen vanaf 17 juni 2019 online inschrijven op www.kanl.be. Op deze website vind je eveneens een overzicht van de aangeboden opleidingen.

De lessen starten weer vanaf 1 september.

Nog vragen? 011 80 87 10 of info@kanl.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

Online www.kanl.be

Organisatie

Kunstacademie Noord-Limburg

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.