Decoratie in koud porselein maken

Figuurtjes maken in koud porselein is een fijne techniek, die bovendien goedkoop en eenvoudig is. Je gaat aan de slag met een zelf te maken deeg met eenvoudige ingrediënten uit de keuken. Het resultaat is een gemakkelijk te boetseren klei.

Met wat creativiteit tover je de klei vrij snel om tot leuke deco-elementjes of juweeltjes. De gemaakte deco-figuurtjes of juweeltjes harden uit wanneer ze aan de lucht worden blootgesteld. Ze hoeven niet in de oven gebakken te worden!

Materiaal dat je zelf mee moet brengen wordt doorgegeven bij inschrijving.
Deze workshop is een reeks van 3 avonden: 3, 10 en 24 april 2019.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Femma leden: 5,00 €

Waar

Home Monsheide

Contact

Organisatie

Femma Maarlo

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.