(Hoofd)Animatoren gezocht Kidskriebels vzw in Peer

Tijdens de komende zomermaanden zoeken we enthousiaste animatoren die gedurende een week kinderen tussen 3 en 12 jaar (in leeftijdsgroepen) de tijd van hun leven kunnen bezorgen. Onze kriebelweken worden georganiseerd te Peer. We zoeken animatoren die elke dag naar daar kunnen komen.

Bekijk alvast ons programma op www.kriebelweken.be

Als animator bij Kidskriebels zoeken we iemand met de volgende eigenschappen

Je bent minimum 16 jaar en woont in de buurt van Peer
Je volgt een pedagogische of educatieve opleiding of je bezit een attest animator in het jeugdwerk
Je bent in het bezit van een bewijs goed gedrag en zeden type II
Je doet graag eens zot, maar kan ook de nodige verantwoordelijkheid nemen
Je hebt een hart voor kinderen en jongeren en kan je creatief inleven in thema's

Wat bieden we je:

Vanuit Kidskriebels vzw zullen we je mee ondersteunen in het voorbereiden van de thema's die we inplannen. Je krijgt een uitgebreid draaiboek dat je zeker mee op weg zal helpen. Tijdens de kriebelweek krijg je ook de ondersteuning van de locatieverantwoordelijke, waar je met al je vragen terecht kan.

Als animator bij Kidskriebels vzw werk je als vrijwilliger. Ben je werkzoekend of werkend, dan kan je ook nog steeds onder dit statuut werken. De vergoedingen zijn afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding,

Heb je interesse?
Surf dan naar www.kidskriebels.be en vul het animatorenformulier volledig in of mail je CV naar monitoren@kidskriebels.be
Wij nemen dan contact met je op!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Waar

't Perenboompje

Organisatie

kidskriebels vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.