opentuin

Kunstenares Lut Brakx exposeert in prachtige opentuin. Tuin ontworpen door twee tuinarchitecten. Marc Claessen en Gaby van Dijck, Stellen hun tuin jaarlijks open voor het publiek. Gelegen in een oase van rust. Vlak bij wandelgebied. Beelden werden opgesteld in de gecompartimenteerde tuin. Een niet afgeborstelde tuin. Waar bezoekers zich goed voelen en tot rust kunnen komen. Met hoge boomschommel en speeltouw voor de kleinsten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basisprijs: € 3.00

Organisatie

De buiteninrichting

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.