Ski- en snowboardinitiatie in Peer (beginnelingen) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op maandag 28 en dinsdag 29 oktober organiseert de Stad Peer een initiatie voor deelnemers van 8 tot 15 jaar en kan je leren skiën of snowboarden in Snow Valley te Peer. Twee dagen volg je 2 uurtje les (10-12 uur) en leer je de basistechniek van de door jou gekozen discipline.
MEENEMEN
Voorzie warme kledij, muts en handschoenen want de temperatuur is - 4 graden.

INSCHRIJVEN EN BETALEN
Inschrijven en betalen kan vanaf 18 augustus en doe je online voor 10 oktober . Meer info vraag je bij de sportdienst in 't Poorthuis in Peer. Geef bij je inschrijving duidelijk aan of je wil leren skiën of snowboarden.
Deelnemers met een PieterPLUSpas krijgen een korting.
Dit is een initiatie voor beginnelingen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Basistarief: 55,00 €; PieterPLUSpas: 27,50 €

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.