Zomersportkamp voor jongeren van 4-12 jaar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Professionele lesgevers bieden in deze week iedere voormiddag een mix van sporten en bewegen aan, aangepast aan jou leeftijd.

WAT?
Voor de kleuters vanaf 4 jaar (geworden zijn) staat kleuterturnen en kleuterspelen op het programma. Jongens en meisjes van 1ste en 2de leerjaar. bieden we turnen en basisvaardigheden aan. De deelnemers van 3de tot 6de leerjaar krijgen initiaties in verschillende sporten.

UUR?
We sporten van 9.30-12 uur, opvang mogelijk vanaf 8.30 uur - geef aan als je dit wenst.

INSCHRIJVEN EN BETALEN?
Online inschrijven en betalen kan vanaf mei en doe je voor 9 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Waar

sporthal College

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.