Dansshow Sportiva in dromenland

SPORTIVA PEER ... IN DROMENLAND !

Na al het zwoegen en zweten tijdens de talrijke danslessen van Sportiva Peer zetten al onze leden en lesgevers ook dit jaar weer hun beste beentje voor om er een schitterende show van te maken.

Van de jongste spruiten van 4 jaar tot de oudste dozen van 25 jaar, allemaal laten ze jullie zien wat ze dit jaar weer geleerd hebben. We willen jullie daarom van harte uitnodigen om eens te komen kijken op onze jaarlijkse show.

Opgelet: de kleuters doen enkel de shows mee van 14 uur

Kaarten via http://www.sportiva-peer.be/dansshow-2019

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Voorverkoop jonger dan 6 jaar: 5,00 €; Kassa ouder dan 6 jaar: 10,00 €; Kassa jonger dan 6 jaar: 7,00 €

Waar

Organisatie

Sportiva Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.