MUILPEER STADSFESTIVAL

De vijfde editie van het Muilpeer Stadsfestival is een feit. En hoera, we gaan voor een feesteditie! Muilpeer gaat nog verder met het uitbreiden van zijn duurzaam kantje. Denk maar aan herbruikbare bekers, fairtradecocktailbar en veggiefoodtrucks. De eerste naam die we mogen lossen is een band met Peerse roots: Jacle Bow! Nog niet zo lang geleden verkochten ze hun concert uit in de Ancienne Belgique in Brussel. De rest van de affiche lossen we binnenkort. Volg ons zeker op Facebook en Instagram! #muilpeer

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.