CULTURELE UITSTAP - Pajottenland - Bruegel leeft 2019

2019 is het Bruegeljaar! Dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Deze culturele uitstap richting Pajottenland brengt ons naar de expo ‘Feast of Fools. Bruegel herontdekt’ in het Kasteel van Gaasbeek. De bezoeker maakt kennis met een reeks sleutelwerken van Vlaamse
en internationale kunstenaars die ‘iets met Bruegel hebben’. Ze knopen aan bij zijn thema’s, herinterpreteren die, citeren hem en tonen zo aan dat zijn werk tot op vandaag niets aan relevantie heeft ingeboet. In de namiddag plannen we een bezoek aan de Plantentuin van Meise.

Bus: opstappen om 7.30 uur aan Armand Preud'hommeplein

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 50,00
inclusief ticket, gids, bus en lunch

Waar

A. Preud'hommeplein

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.