Happen en trappen langs erfgoed, hoeve en ranch

Tijdens deze ontspannende fietstocht van 40 of 55 km zetten verschillende eigenaars hun deuren open. We vertrekken aan het Kustershof, een gemengd landbouwbedrijf met melkvee en varkens. Verder brengen we een bezoekje aan western saloon "Pony Express" waar we ons onmiddellijk in een westernfilm wanen. We gaan ook nog langs melkveebedrijf De Torenhoeve. Hier krijgen we een unieke kans om de toren, die dateert van 1784, te bezichtigen. Inschrijving van 10 tot 15 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; niet-leden: 6,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 4,00 €

Organisatie

Pasar Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.