De Kwispelstappers

Dat wandelen een positief effect heeft op lichaam en geest is algemeen geweten. Maar wandelen in groep én met een huisdier geeft hieraan nog een extra effect.

De Kwispelstappers is een project dat in het leven werd geroepen in Aalst.
Het was een manier om én tegelijkertijd te bewegen, meer sociale contacten te hebben en om kennis op te doen rond gezondheid.

Het tempo wordt steeds aangepast aan de groep. De uitgestippelde parcours zijn rolstoeltoegankelijk. Na afloop van de wandeling volgt er nog een korte sessie rond een gezondheidsthema. Dat kan gaan over gezonde voeding, de bewegingsdriehoek, positief denken, ... .

Uiteraard is Nala, onze therapiehond, ook van de partij.

Inschrijven kan via Tel. 011 61 03 05

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Inloophuis De Kolibrie

Organisatie

Inloophuis De Kolibrie

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.