Kidskriebels : Ridders en prinsessen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een stoere ridder met zijn zwaard of een prachtige prinses met prinsessenkleed? Jullie zullen er ongetwijfeld fantastisch uitzien. Deze week verslaan we een draak om het leven van de lieve prinsessen te redden!

Samen met de animatoren trekker we er 5 dagen op uit en wagen we ons aan een nieuw avontuur met leuke zoektochten, mooie knutselwerkjes en spannende reddingen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 89,00
Basistarief: 89,00 €

Waar

't Perenboompje

Organisatie

kidskriebels vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.